Over ons

Juwelier-Diamantair, Horloge- en Klokkenspeciaalzaak
F.W. PLESSEN

Juwelier Plessen is een familiebedrijf, sinds 1958 gevestigd in Leiden Zuidwest. Wij hebben onze showroom/winkel in het winkelcentrum De Luifelbaan – op het Bevreidingsplein – tegenover de AH XL. Onze serviceafdeling, ateliers en klokkenshowroom (met meer dan 800 modellen klassieke en moderne klokken) zijn gevestigd op het industrieterrein Roozenveld, Gerrit van der Veenstraat 25-31. Slechts 80 meter vanaf Bevreidingsplein Zuidwest. Juwelier Plessen heeft een zeer grote collectie sieraden in zowel goud als zilver. In onze webshop vindt u een deel van onze sieraden van de allernieuwste trends. Ook vindt u daar diverse aanbiedingen.

Juwelen ontwerpen is creatief zijn, en samen met de cliënt een sieraad ontwerpen welke helemaal naar uw idee en smaak is. Er wordt dan in ons eigen atelier een prachtig juweel vervaardigd. Dat kan ook met edelstenen waarvan de edelsteen bijvoorbeeld uw sterrenbeeld is, kortom er zijn vele mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zelf ontworpen trouwringen of een armband naar eigen ontwerp. onze medewerker meneer Goosen is een specialist in gedenksieraden.

Horloges Leiden

In onze horloge afdeling vindt u een 20-tal bekende merken horloges voor dames en heren. Onze collectie polsuurwerken is breed en biedt voor ieder wat wils. We hebben horloges met prijzen van € 45,- t/m € 8000,-. Daarmee bieden we een heel breed assortiment polshorloges.

Gecertificeerd horlogemaker Leiden

Als een van de weinige horlogemakers in Nederland zijn wij door de Zwitserse horloge-industrie gecertificeerd. Wij kunnen onder deze certificering reparaties en onderhoud uitvoeren aan horloges van diverse Zwitserse producten zoals Omega, Rado, Longines, etc. Dit betekent ook dat wij onderdelen voor horloges direct verzonden kunnen krijgen vanuit Zwitserland. Gepassioneerd als wij zijn, hebben wij ons ook als leermeester/leerbedrijf verbonden aan de vakschool Schoonhoven voor de opleiding Uurwerktechniek.

Bezoekt u onze juwelierszaak, dan zullen onze vakbekwame dochters uw hartelijk welkom heten. Ook onze specialisten op het gebied van horloges en klokken zullen u graag van dienst zijn.
Tot slot: wij werken volgens DESO richtlijnen, betreffend verantwoord goudverwerking.

Ook het duurzaam ondernemen hebben wij onderschreven.